Introductie

Vraag jij je ook wel eens af waarom het de één wel lukt om zijn hond keurig op te voeden en de ander niet?  

Wij vinden het belangrijk dat het bij jou ook lukt en daarom willen we dat iedereen die bij ons een cursus komt volgen, ongeacht hoe oud de hond is, eerst naar de introductie komt. Op deze manier kunnen we ook realiseren dat je in elke cursus kunt instromen, wanneer je wilt. 

We zullen tijdens de introductie uitgebreid kennismaken, zodat we ook weten wat ieders persoonlijke doelen zijn. Ook gaan alvast een stukje theorie doornemen die voor iedereen van belang is voor de opvoeding van je hond.  

Bij kleine aanpassingen, zul je vaak al grote veranderingen zien in het gedrag van je hond. Hiervoor is het ook belangrijk om te kijken wat voor invloed jij zelf hebt op het gedrag van je hond. Het gaat namelijk niet alleen om het aanleren van commando’s, soms is het noodzakelijk dat jij zelf ook veranderd. 

Wanneer?

Je kunt nu de introductie volgen wanneer jij maar wilt, zodat je in kan stromen wanneer het jou uitkomt! 

Je kunt zo vaak naar de introductie kijken als je wilt. Kijk hem dus gerust op een ander moment nog eens, of kijk hem met de rest van het gezin. Het kan wellicht fijn zijn om voor de start van een volgende cursus nogmaals te komen. Uiteraard zitten hier dan geen kosten meer aan verbonden.

Bij de puppycursus zit de introductie inbegrepen en hoef je deze niet los aan te schaffen.

Wil je de planning inzien, inschrijven voor de lessen of een strippenkaart aanschaffen