Over ons

Wie zijn wij!?

Vraag jij je ook wel eens af waarom het de één wel lukt om zijn hond keurig op te voeden en waarom de ander hier meer moeite mee heeft?

Bedenk bijvoorbeeld eens; waarom de ene hond netjes kan meelopen aan de lijn en een andere hond heel erg trekt!?

Je kunt bij ons terecht voor de opvoeding van een pup of een jonge onstuimige puber, maar ook als je tegen gedragsproblemen aanloopt.

Met kleine aanpassingen, kun je vaak al grote veranderingen zien in het gedrag van de hond. We begeleiden uitgebreid al deze processen, zowel in de praktijk- als met theorielessen.Het gaat namelijk niet alleen om het aanleren van commando’s. Hiervoor is het ook belangrijk om te kijken wat voor invloed jij zelf hebt op het gedrag van je hond om optimaal te kunnen samenwerken.

In april 2017 is Kelly de Kok gestart als ‘Martin Gaus Hondenschool Gouda’.
In oktober 2018 is Kelly zelfstandig verder gegaan, mede om meer met de opvoeding van de honden (ongeacht de leeftijd) bezig te zijn in plaats van alleen maar trainen.

Kelly heeft als eigen doel vooral: ‘zoveel mogelijk mensen met hun hond te helpen, hoe je ervoor kunt zorgen dat je hond zich sociaal gedraagt in alle omstandigheden, in alle omgevingen’.

Esmé & Jelle hebben zich inmiddels bij het team van De Hondenleerschool gevoegd en hebben hun eigen bijdrage.
Wij zien om ons heen veel mensen, die het lastig vinden om met hun hond hun persoonlijke doel(en) te behalen. Wij willen samen met jullie aan die doelen werken. Geen enkele vraag is te gek. Iedereen is welkom!

Wij maken daarnaast veel gebruik van theorielessen, omdat we het belangrijk vinden om iedere eigenaar meer inzicht te geven in hun hond en de behoeften die deze hond heeft.

Wil jij zeker weten of De Hondenleerschool bij jou past of heb je andere vragen?

Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.